za reakci. Asynchroní cyklovač by to zdá se vyřešil. Jen se zeptám, zda není nějaká verze pod vypínač. Potřebuji skutečně jen aby to během doby chodu ventilátoru dávalo opakovaný signal na sepnutí centrálu.
Zapojení bych si představoval ideálně ventilátor (spínaný vypínačem) -> dráty k nějakému přístroji (cyklovač) -> dráty k rozvodné krabičce s centrálním odsáváním (zde klasické dráty co byly dříve na tlačítko s doutnavkou)
Ještě se zeptám, že jsem vyděl u něktrých přístrojů funkci blikač. To mi evokuje přesně funkci co bych potřeboval, ale třeba to znamená něco jiného ?
Zapojení samozřejmě dělat nebudu, ale zajímá mne to a i pro osttní bych čekal, že toto je při rekonstukcích běžný požadavek.
Jen přemýšlím zda investovat do takového propojení, když jak jste varoval kdykoliv může dojít k znefunkčnění systému. jestli neudělám lépe když pouze vyměním tlačítko s doutnavkou a sepnu to v případě potřeby ručně. Jaký ventilátor by jste pak doporučovali? Jde jen o odsávání vlhkosti z koupelny,WC (cca 4m2). Digestoř v jiné místnosti a to cirkulačně. K profuku pachu k sousedum by proto nemelo dochazet.